Αθλητικά

MTB League 3: Η προκήρυξη του αγώνα

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο δάσος της Τσουκαλαριάς ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, διοργανώνει τον αγώνα MTB League 3, σε οκτώ κατηγορίες.
Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης της διοργάνωσης, είναι τα ακόλουθα:
«MTB League 3
Προοίμιο: Ο τρίτος αγώνας της εθνικής διοργάνωσης με την επωνυμία Λίγκα MTB – XCO διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω.
Κατηγορίες αγωνιζομένων: Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες, Μάστερς Άνδρες, Μάστερς Γυναίκες.
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
Πρόγραμμα- αποστάσεις/ διάρκεια αγώνα:
• Ημερομηνία : Σάββατο 16 Οκτώβριου 2021
Εκκίνηση Κατηγορίες
9:30 Παίδες – Κορασίδες (45’)
10:30 Έφηβοι – Νεανίδες (60’)
12:00 Άνδρες – Γυναίκες (90’)
13:45 Μάστερς Α/Γ (60’)
Διαδρομή: Η περιοχή διεξαγωγής του αγώνα είναι το δάσος της Τσουκαλαριάς, στο νησί της Κω. Η απόσταση κάθε στροφής είναι 4500μ.
Συμμετοχή:
-Κάθε σωματείο συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών ανά κατηγορία.
-Παράβολο Συμμετοχής:
Κατηγορία Παράβολο σε €
Άνδρες, Γυναίκες (Elite, Νέοι) 20€
Έφηβοι, Νεανίδες 15€
Παίδες, Κορασίδες 10€
Μάστερς Άνδρες, Γυναίκες 20€
IV. Τα παράβολα συμμετοχής θα καταβληθούν συγκεντρωτικά ανά σωματείο, μέχρι και 2 ημέρες μετά την δήλωση συμμετοχής, στο ΙΒΑΝ GR21 0172 7070 0057 0710 1083 807 – δικαιούχος Ποδηλατικός Όμιλος Κω. Οι αρχηγοί των ομάδων συστήνεται να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό της κατάθεσης για επιβεβαίωση.
V. Για τους συμμετέχοντες και τον αρχηγό κάθε ομάδας, θα υπάρχει δωρεάν διανυκτέρευση την Παρασκευή 15.10.2021 καθώς και ιδιαίτερες τιμές για υπόλοιπες μέρες – Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα υπάρχει έκπτωση 50%
Κανονισμοί: Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.
Ειδικοί κανονισμοί: Επίσημη προπόνηση (για όλες τις κατηγορίες): Παρασκευή ( 16:00 με 17:00)
Ζώνη Τροφοδοσίας : Θα υπάρχουν δύο ζώνες τροφοδοσίας, όπως φαίνονται στον χάρτη (θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες από τον διοργανωτή), με δικαίωμα εισόδου μόνο σε φέροντες ειδική διαπίστευση, και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο (χρήση μάσκας κλπ).
Εξοπλισμός : Η χρήση κράνους και αριθμού (πλάκας) ποδηλάτου είναι υποχρεωτική, εντός του αγωνιστικού χώρου τόσο στους αγώνες όσο και στις επίσημες προπονήσεις.
Θέση στην εκκίνηση – κριτήρια (ιεραρχικά) : 1) Τρέχουσα ατομική βαθμολογία XC της UCI, 2) Βαθμολογία Λίγκας XCO, 3) Τελευταία εν ισχύ ατομική Βαθμολογία Ορεινής Ποδηλασίας 2021 της ΕΟΠ, 4) Τελευταία εν ισχύ σωματειακή βαθμολογία 2021 της ΕΟΠ 5) Κλήρωση.
Αλυτάρχης αγώνα: Κωνσταντόπουλος Δημήτριος (κομισάριος UCI)
Διευθυντής αγώνα: Πρέζας Νικόλαος, Τηλ 6944265012, nprezas@gmail.com»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου