Παγκόσμια Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών η σημερινή και στα σχολεία της χώρας το κουδούνι θα δώσει το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας.
Πρόκειται για μία από τις τρεις προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας που διεξάγονται σε κάθε σχολική χρονιά και σήμερα θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Μείωση των επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, που καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989.
Αυτή η παγκόσμια ημέρα που έχει στόχο, όχι να κυριαρχήσει απέναντι στις δυνάμεις της φύσης, αλλά να περιορίσει τις καταστροφικές της συνέπειες, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Οκτωβρίου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.