Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος, για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, υπό τον κ. Αντώνη Καμπουράκη, την 1η Σεπτεμβρίου 2019.
Τα μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, προετοιμάζονται για τη διαδικασία της παράδοσης των αρμοδιοτήτων και των γραφείων τους, προκειμένου η μετάβαση να είναι κατά το δυνατόν ομαλότερη, χωρίς να προκληθούν προβλήματα διαδικαστικού ή γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
Παρ’ ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας ήταν η “σημαία” της δημοτικής αρχής του Φώτη Χατζηδιάκου όταν ανέλαβε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2014, εντέλει ήταν αυτή η… χαμένη μάχη, που τον έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019.
Η παράταξη του απερχόμενου δημάρχου “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, σήμερα θυμίζει “σκόρπια διαδήλωση” με πολλούς από τους συμβούλους να στρέφουν το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, εκτιμώντας ότι η ήττα στις δημοτικές εκλογές θα έχει επιπτώσεις στην συνοχή αλλά και στο μέλλον της ίδιας της δημοτικής παράταξης.
Τα μέλη της παράταξης χρεώνουν την ήττα προσωπικά στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, και κάποιοι ήδη έχουν θέσει θέμα ηγεσίας, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα, σύμφωνα με την πλειονότητα των μελών, για να μπει η παράταξη σε τροχιά εσωτερικών διαδικασιών.
Λίγο πριν την λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής, και με βάση τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στη “Διαύγεια” οι αντιδήμαρχοι… πρωταθλητές στην υπογραφή αποφάσεων είναι οι κ.κ. Σάββας Διακοσταματίου και Γιάννης Περδίκης με 21.575 και 12.780 αντίστοιχα.
Ειδικότερα οι αντιδήμαρχοι της παράταξης του Φ. Χατζηδιάκου αλλά και ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της θητείας τους και μέχρι την περασμένη Παρασκευή, και με βάση τα στοιχεία της “Διαύγειας” υπέγραψαν ο καθένας τους εξής αριθμούς αποφάσεων:
Χατζηδιάκος Φώτης: 961
Διακοσταματίου
Σάββας: 21.575
Περδίκης Ιωάννης: 12.780
Παλαιολόγου Μιχαήλ: 433
Πόκκιας Γεώργιος: 129
Χατζηιωάννου Ελευθέριος: 4
Άννα Ζωάννου: 114
Κρεμαστινού-Ροδίτη
Φλώρα: 110
Κωνσταντίνου
Αθηνόδωρος: 16
Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου
Βασιλική: 10
Χατζηλαζάρου Μαρίζα: –
Πάλλας Αγαπητός: 19
Κορωναίος Ιωάννης: 595
Τσίκκης Δημήτριος: –
Κακούλης Γεώργιος: 167
Παρδαλός Στέργος: 77

2 σχόλια στο Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ρόδου – Eσωστρέφεια στην παράταξη Xατζηδιάκου

 1. Avatar Ο/Η Ανδρέας λέει:

  Να αναρωτηθεί ο λαόνος !
  Ψηφίζει τους καλύτερους κάθε φορά ?
  Αυτοί που ζητούν τη ψήφο τους είναι οι καλύτεροι ?
  Γιατί ποτέ κανένας λαϊκός άνθρωπος δεν έγινε δήμαρχος Ρόδου ?

  ..είναι ερωτήματα που κανονικά θα πρέπε να απασχολούν τον κάθε ένα.

 2. Avatar Ο/Η policecodees@hotmail.com λέει:

  ο τοπος εχει πρόβλημα!! δεν Υπάρχουν ηγέτες ((εκτος χατζημαρκου)) !! αλλα παρτακηδες!! και ξαφνικα-απο εκει που εχει 2 σπιτια ,αποκτουν 202. εε κατι βρωμαει εδώ!! αλλα ποιος θα δικασει? ο κολλητος? δυστυχώς καταντησαν οργανωμένο έγκλημα?λυπαμαι πολυ για τα νεα παιδια!!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ