Την 10η Αυγούστου 2019 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού σε συνεργασία με άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν 2- ηλεκτρικούς συσσωρευτές από περιφραγμένο αγροτεμάχιο.
-Την 11 Αυγούστου 2019 το πρωί συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, ένας 42χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.
-Την ίδια ημέρα το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μια 50χρονη κι ένας 67χρονος ημεδαποί αλλά και μια 51χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
-Την 10η Αυγούστου 2019 το μεσημέρι συνελήφθη σε παραλία της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, μια 35χρονη αλλοδαπή η οποία παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
-Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Κω με ποινή φυλάκισης 1 έτους, 4 μηνών και 6 ημερών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.
-Την 11η Αυγούστου 2019 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, ένας 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.
-Την ίδια ημέρα το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 61χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβη σε παράνομη σφαγή – τεμαχισμό 10 ζώων από κοπάδι αιγοπροβάτων.
-Την 11η Αυγούστου 2019 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, μια 27χρονη αλλοδαπή που συνόδευε ένα παιδί, η οποία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ