Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήριες επιστολές του Ο.Ε.Ε Δωδ/σου προς τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της ΝΔ στα Δωδεκάνησα

ΠΡΟΣ: την Βουλευτή Δωδεκανήσου κα. Μίκα Ι. Ιατρίδη Ρόδος.

Για την επανεκλογή σας ως βουλευτής Δωδεκανήσου κατά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου και όλων των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Το γεγονός ότι προέρχεστε από τις τάξεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μας κάνει υπερήφανους ενώ παράλληλα αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία τόσο για το καλό της τοπικής οικονομίας και ευρύτερα του λαού της Δωδεκανήσου.

Σας ευχόμαστε καλή και γόνιμη βουλευτική θητεία.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης

Πρόεδρος Ο.Ε.Ε Δωδ/σου

ΠΡΟΣ: τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Νικία Κόνσολα. Ρόδος.

Για την βουλευτική σας επανεκλογή την τοποθέτησή σας στο Υπουργείο Τουρισμού ως υφυπουργού και την πρωτιά σας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεχθείτε τις πιο εγκάρδιες ευχές, τόσον εμού, όσον και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας.

Είμαστε βέβαιοι για την συνεργασία μας για το καλό του τουρισμού και ευρύτερα του τόπου μας.

Ευχόμαστε καλή κυβερνητική πορεία και ευελπιστούμε ότι θα υλοποιήσετε στο ακέραιο το ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης

Πρόεδρος Ο.Ε.Ε Δωδ/σου

ΠΡΟΣ: Τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη Ρόδος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και εγώ προσωπικά, σας συγχαίρουμε για την πρόσφατη εκλογή σας στο αξίωμα του βουλευτή Δωδεκανήσου.

Η πορεία σας στο κοινοβούλιο μάς είναι γνωστή από τα παλιά και για το λόγο αυτό ευελπιστούμε ότι θα έχουμε εκ νέου άριστη συνεργασία.

Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη και θα περιμένουμε την σταδιακή υλοποίηση του ρεαλιστικού και φιλόδοξου προγράμματος της νέας κυβέρνησης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης

Πρόεδρος Ο.Ε.Ε Δωδ/σου

ΠΡΟΣ: τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παπά Ρόδος.

Για την πρόσφατη εκλογή σας στο αξίωμα του βουλευτή Δωδεκανήσου, τόσο εγώ, όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας, σας συγχαίρουμε και σας εύχομαστε να έχετε υγεία και ευδόκιμη κοινοβουλευτική θητεία.

Ευελπιστούμε σε συνεργασία για το καλό της ξεχασμένης τα τελευταία χρόνια Δωδεκανήσου μας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης

Πρόεδρος Ο.Ε.Ε Δωδ/σου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου