ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: «Ακόνισε» την επίθεση με τον Γιώργο Κριεζή

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρακλής Μαριτσών-Κριεζής
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Σε μία πρώτης γραμμής μετεγ­γρα­φική κίνηση, με την οποία ακο­νί­ζει την αιχμή του δόρατός του, προ­χώ­ρησε ο Ηρακλής Μαρι­τσών.

Οι «ροπα­λο­φό­ροι» έντυσαν στα χρώματά τους τον έμπειρο επι­θε­τικό Γιώργο Κριεζή, ο οποίος αγω­νι­ζό­ταν την τελευ­ταία διετία για λογα­ρια­σμό του Δια­γό­ρας Βατίου σημειώ­νο­ντας με τη φανέλα του συνο­λικά δεκαέξι τέρματα.

Η έλευση του 31χρονου ποδο­σφαι­ρι­στή ικα­νο­ποί­ησε πλήρως την επι­θυ­μία του προ­πο­νητή Κώστα Πάττα για την ποιο­τική ενί­σχυση της επι­θε­τι­κής γραμμής της ομάδας και προ­φα­νώς έπεται συνέ­χεια, στο πλαίσιο της προ­ερ­γα­σίας που έγινε πριν καν ολο­κλη­ρω­θεί η φετινή αγω­νι­στική περί­ο­δος.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως ο Γιώργος Κριεζής πρω­το­εμ­φα­νί­στηκε στα γήπεδα της Δωδε­κα­νή­σου ως αθλητής της ΑΕΡΑ, με την οποία και πανη­γύ­ρισε την κατά­κτηση του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας BlueStarFerries.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.