Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Ε.Κ.Ρ και της νέας διοίκησης της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρόδου

Την  Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ, μεταξύ της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ και της νέας Διοίκησης της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρόδου.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν από την πλευρά της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ ο Πρόεδρος, Εγγλέζος Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας, Τριπολίτης Νικόλαος, ο Οργανωτικός Γραμματέας, Χαροκόπος Μιχάλης, ο Εκπρόσωπος Τύπου, Φραντζολάκης Γεώργιος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου «Ο Κολοσσός». Από την πλευρά της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρόδου ήταν παρόντες ο Πρόεδρος, κ. Μιχαλάκης Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Χατζηλιαμής Αναστάσιος και η Ταμίας κ. Κάππα Γιολάντα

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τους δύο χώρους, θέματα που προέκυψαν εξαιτίας της κρίσης που δημιουργήθηκε και όχι μόνο. Η συνεργασία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια αποφασίστηκε ότι θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει στο μέγιστο βαθμό με μοναδικό σκοπό να ευνοηθούν και οι δύο πλευρές. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν καθημερινά.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου