Τοπικές Ειδήσεις

Γιάννης Μηνατσής: Oταν η θεωρία γίνεται πράξη!

Πριν δύο περίπου χρόνια ως Έπαρχος των δύο νησιών μας της Καρπάθου και της ηρωικής Κάσου εισηγήθηκα στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο να εγκρίνει και να χρηματοδοτήσει το σημαντικό έργο της τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων στα πιό επικίνδυνα σημεία του Επαρχιακού οδικού δικτύου και των δύο νησιών και την τοποθέτηση και αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης. Ο συνολικός προυπολογισμός του έργου ήταν 1.450.000 ευρώ. Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε την πρόταση μου και ξεκίνησαν οι χρονοβόρες διαδικασίες μέχρι να φτάσουμε στην προχτεσινή υπογραφή της σχετικής σύμβασης απο τον ίδιο και από τον εργολάβο! Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και χαρούμενος γιατί το σημαντικό αυτό έργο και για τα δύο νησιά ξεκινά σε λιγες μέρες! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Χατζημάρκο γι αυτή την σημαντική απόφαση αλλά και για όλες τις άλλες αποφάσεις που πήρε και συνεχίζει να παίρνει προς όφελος και των δύο νησιών!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΑΙΑ
Προς ενημέρωση των συμπατριωτών μας σύμφωνα με τη μελέτη θα τοποθετηθούν στα εξής σημεία:
ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ
Πηγάδια-Απέρι 300 μ. Δρόμος προς Κυρά Παναγιά 2.700 μ. Απέρι-Σπόα 2.500 μ. Σπόα-Αγιος Νικλολαος 1450 μ. Σπόα-Μεσοχώρι 700 μ. Μεσοχώρι- Αδεια 1600 μ. Σικέλαος-Πυλές 1100 μ. Πυλές-Όθος 300 μ. Πυλές-Βάτσες-Απέρι 700 μ. Πηγάδια-Αεροδρόμιο 1800μ. Μενετές Σταματουλίτσα 750 μ. Όλυμπος-Διαφάνι 600 μ. Όλυμπος- Αυλώνα 500 μ.
ΣΥΝΟΛΟΝ 15.000 μέτρα.
ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ
Φρυ-Αεροδρόμιο 400 μ. Άγιο Γεώργιο 900 μ. Αγία Μαρίνα 2700 μέτρα.
ΣΥΝΟΛΟ 4.000 μέτρα!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου