Σε μια λιτή τιμητική βράβευση χθες το μεσημέρι στο Επαρχείο της Κω παρουσία του επάρχου Γιώργου Χαλκιδιού και της περιφερειακής συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη, τιμήθηκαν οι επτά αθλητές του συλλόγου «Μαχητές της Κω» – Κos Fighters, που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.
Κατακτώντας σημαντικές θέσεις στην οκτάδα και μια θέση στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο της Αναστάζιας Μεγαλοοικονόμου, οι αθλητές της Κω πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Το τμήμα αθλητισμού της Π.Ν.Α και ο περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Νικολής (ειδικός εντεταλμένος αθλητισμού της Π.Ν.Α.) και το επαρχείο ΚΩ, βράβευσαν τους αθλητές με τιμητικές πλακέτες καθώς και τον προπονητή τους, Χρήστο Νεοχωρίτη.
Οι αθλητές που βραβευτήκαν ήταν, Σαλτζής Γιώργος, Πανόπουλος Μιχάλης, Περρή Κατερίνα, Διονυσία Χουρδά, Λεμπέσης Απόλλωνας, Γιαννάκου Βασιλική και Αναστάζια Μεγαλοοικονόμου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.