Το πρωί αναρρίχηση στα βράχια με την πιο όμορφη πανοραμική θέα του Αιγαίου και το μεσημέρι μπάνιο και ηλιοθεραπεία στις παραλίες που βρίσκονται κάτω από τα αναρριχητικά πεδία. Τι άλλο να ζητήσει ένας αναρριχητής απ’ τη ζωή του!

Εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος έχουν κατέκλυσαν την Κάλυμνο το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου αφού αυτή την εποχή θεωρείται ιδανική, καθώς συνδυάζει τις πλέον κατάλληλες καιρικές συνθήκες για αναρρίχηση με την ευχάριστη θερμοκρασία της θάλασσας για κολύμβηση.

Το τριήμερο αναρριχητικό φεστιβάλ άνοιξε αυλαία με την τελετή έναρξης στο ξενοδοχείο “Helena”. Συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα με μαραθώνιους για συμμετέχοντες όλων των επιπέδων και παρουσιάσεις -προβολές από μεγάλα ονόματα της αναρρίχησης, για να ολοκληρωθεί με την ημερήσια κρουαζιέρα για το deep water soloing και το αποχαιρετιστήριο πάρτι με ζωντανή ροκ μουσική στο Μασούρι.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της γης βρέθηκαν στο νησί ανακαλύπτοντας μερικές μόνο από τις σε 3.500 χιλιάδες αναρριχητικές διαδρομές που υπάρχουν, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα όσα η Κάλυμνος τους προσφέρει απλόχερα. (kalymnosola.com)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ