Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που καταβάλλουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ένας 33χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, εντοπίστηκε δέμα που περιείχε πιθανότατα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε ως παραλήπτης ο 33χρονος και αφού παρέλαβε το δέμα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής πραγματοποίησαν έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι εντός του δέματος και σε πλαστική συσκευασία που περιείχε καφέ, υπήρχε πιθανότατα ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους εκατόν οκτώ γραμμαρίων (108gr).
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δέμα αναφερόταν όνομα που δεν αντιστοιχούσε στον παραλήπτη.
Από την προανάκριση, η οποία συνεχιζόταν μέχρι χθες αργά το απόγευμα προέκυψαν και τα στοιχεία του αποστολέα του δέματος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος Ρόδου. Δεν αποκλείεται στο μεταξύ οι λιμενικές αρχές να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του αποστολέα και ενδεχομένως και άλλων ατόμων που ίσως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ