Αθλητικά

«Ποδαρικό» με τουρνουά διπλών στον Ρ.Ο.Α.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του 2020 για τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορακόνερο το τουρνουά διπλών «doubles by 3speed series» που θα αφορά στις κατηγορίες ανδρών Β και Γ κατηγορίας και άνω των 15 ετών και γυναίκες άνω των 15 ετών.

Η κατηγορία ανδρών θα πραγματοποιηθεί στο χώμα ή σε green set αν συμφωνούν οι δύο ομάδες. Η κατηγορία γυναικών θα πραγματοποιηθεί σε green set. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ή απόσυρσης ολοκληρώνεται στις 13 Φεβρουαρίου. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά στη γραμματεία του Ομίλου με την καταβολή του παράβολου συμμετοχής.

Τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος: 2 νικηφόρα set των 6 games, σε περίπτωση ισοπαλίας tie break στα 10 έως τον γύρο των 8, στον ημιτελικό και τελικό 3 set των 6 games.

Σύνθεση ταμπλό: Η κατάταξη θα γίνει βάσει της βαθμολογίας των παικτών στην κατάταξη του ladder τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί δημόσια στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Υποχρεώσεις αθλητών:

-Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ αποκλειστικά στη γραμματεία του Ρ.Ο.Α.

-Οι αθλητές αγωνίζονται με δικές τους μπάλες.

-Οι αθλητές μπορούν να ζητήσουν διαιτητή πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον επιδιαιτητή.

-Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι, αν τους ζητηθεί, να κάνουν διαιτησία.

-Οι αγώνες μπορούν να οριστούν και κατόπιν συνεννόησης των παικτών με τον διευθυντή αγώνων ή τον επιδιαιτητή.

-Ενστάσεις γίνονται δεκτές μόνο αν συνοδεύονται από παράβολο ενίσχυσης του Ομίλου 50 ευρώ.

-Η ημερομηνία της κλήρωσης και η ημερομηνία του πρώτου αγώνα μπορούν να αλλάξουν.

-Οι αγώνες πραγματοποιούνται την εβδομάδα που ορίζει ο επιδιαιτητής από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ένας αγώνας ο επιδιαιτητής τον ορίζει το σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

*Αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ρ.Ο.Α. μπορούν να καταλάβουν θέση seeded, αν έχουν βαθμολογία στην πανελλήνια κατάταξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου