Τις σχετικές συμβάσεις υπέγραψε ο Δήμαρχος.

Σύμβαση έργου, για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε έντεκα (11) δημοτικές οδούς της πόλης, που βρίσκονται εντός και εκτός σχεδίου, υπέγραψε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου του 2017, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος. 
Πρόκειται για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου πόλεως Ρόδου» (εντός και εκτός σχεδίου), συνολικού προϋπολογισμού 243,940 ευρώ, περιλαμβανομένων και των απρόβλεπτων, όπως και την αναθεώρηση του ΦΠΑ 24%. Η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους (πρόγραμμα ΣΑΤΑ).
Αναλυτικότερα οι προβλεπόμενες εργασίες, που θα εκτελεστούν από την ανάδοχο εταιρία «Έργων αναπτυξιακή ΙΚΕ» περιλαμβάνουν: Απόξεση υφιστάμενου τάπητα, συγκολλητική στρώση, διάστρωση τάπητα και διαγράμμιση των οδοστρωμάτων και αφορούν τις ακόλουθες οδούς: Ερυρθού Σταυρού, Καρανικόλα, Αμφιτρίτη, Λεμεσού, Αιγαίου, Ζαννή, Μυτιλήνης , Χίου, Λάρνακας, Μόρφου, Τμήμα της Αγίας Σοφίας, Τμήμα των Αγίων Αποστόλων, Τμήμα της Ν. Βολονάκη.
Επιπρόσθετα ο κος Χατζηδιάκος, υπέγραψε τη δεύτερη κατά σειρά σύμβαση έργου με τίτλο : «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων εκτός πόλεως Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 100,000 ευρώ. Αφορά εργασίες συντήρησης των κοινοτικών καταστημάτων, Καλαβαρδών,Σαλάκου,Καλάθου,Βατίου και Φανών. Προβλέπει τη μόνωση και τη στεγάνωση των υφιστάμενων κτιρίων. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρία Τσακίρης Ε.Κ.ΤΕ.Ρ Ο.Ε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ