ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

2η Ημερίδα Υγείας στις Καλυθιές, Κυριακή 12 Οκτωβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ημερίδα

Παι­δι­κές λοι­μώ­ξεις – ιώσεις και εμβο­λια­σμοί • Τρόποι αντι­με­τώ­πι­σης – Πρόληψη

Η 2η ημερίδα υγείας θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Κυριακή 12 Οκτώβρη στις 5 το από­γευμα από τον πολι­τι­στικό και περι­βαλ­λο­ντικό σύλλογο Καλυ­θιών «Ο Φάρος», στην αίθουσα του 2ου Δημο­τι­κού Σχο­λείου Καλυ­θιών.

Η ημερίδα αφορά τις παι­δι­κές λοι­μώ­ξεις και ιώσεις, ενώ παράλ­ληλα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ενη­μέ­ρωση γύρω από τα παιδικά εμβόλια. Στην ημερίδα θα είναι καλε­σμέ­νοι κατα­ξιω­μέ­νοι ιδιώτες παι­δί­α­τροι αλλά γενικοί ιατροί του Ε.Σ.Υ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.