Ειδήσεις

Σεισμικές δονήσεις σε Ρόδο και Κω

Σεισμός 2

Ο σεισμός έγινε στις 19:24 το απόγευμα με επίκεντρο 47 χιλιόμετρα από τη Ρόδο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν 3,2 ρίχτερ με εστιακό βάθος 5,3 χιλιόμετρα.

Μάλιστα, σχεδόν μία ώρα πριν και για την ακρίβεια στις 18:19 είχε γίνει σεισμός επίσης 3,2 ρίχτερ, πάλι στο ίδιο επίκεντρο.

Στις 18:07 έγινε ένας ισχυρότερος σεισμός, κοντά στην Κω, ο οποίος σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Πηγή: Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.