Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας προς την ΔΕΡΜΑΕ

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικού προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας, ευχαριστεί θερμά τη ΔΕΡΜΑΕ για την παραχώρηση του χώρου όπου φιλοξενούνταν οι παιδικές κατασκηνώσεις Απολλώνων στο όρος Προφήτη Ηλία. Ένας μαγευτικός χώρος στον οποίο οι μαθητές των τεσσάρων πρώτων τάξεων του σχολείου μας, στο πλαίσιο της τελικής εκπαιδευτικής τους εκδρομής , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να παίξουν παιχνίδια που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί (ΠΕ 11) συνοδοί. Ένας υπέροχος χώρος που ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις στους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους, οι οποίοι είχαν την τύχη να περάσουν πολλά καλοκαίρια την εποχή λειτουργίας του. Η εμπειρία που έμεινε στα παιδιά είναι μοναδική.

Να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά και τον κ. Παυλίδη Σάββα για τη σχετική άδεια και τον κ. Καβάλλο Κοσμά, φύλακα και συντηρητή του χώρου, γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή, η επίσκεψή μας δε θα ήταν εφικτή.

Ευχόμαστε στο μέλλον ο χώρος να αξιοποιηθεί όπως του αξίζει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου