Την 9η Απριλίου 2020 συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 18χρονος ημεδαπός ο οποίος βραδινές ώρες της 08-04-2020 αφαίρεσε από περίπτερο χρήματα και προϊόντα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο.
-Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, ένας 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινικού δικαστηρίου για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη ακατέργαστη βάρους 1,5 γρ.
-Το απόγευμα της 9η Απριλίου 2020 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, ένας 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα.
-Την 10η Απριλίου 2020 συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 29χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη ακατέργαστη βάρους 2,4 γρ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ