ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες καλοκαιρινές πτήσεις της Ryanair σε Ρόδο από Ην. Βασίλειο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ryanair

Η Ryanair αυ­ξά­νει τη χω­ρη­τι­κό­τη­τα της από τα αε­ρο­δρό­μια του Ηνω­μέ­νου Βα­σι­λεί­ου στην Ελ­λά­δα φέτος το κα­λο­καί­ρι.

Οι τα­ξι­διώ­τες του Ηνω­μέ­νου Βα­σι­λεί­ου μπο­ρούν τώρα να επι­λέ­ξουν από πε­ρισ­σό­τε­ρες από 20 δια­δρο­μές στην Ελ­λά­δα.

Η αε­ρο­πο­ρι­κή εται­ρεία ανα­κοί­νω­σε σή­με­ρα Πέμ­πτη 11 Μαρ­τί­ου, τρία νέα δρο­μο­λό­για για Ελ­λά­δα. Πρό­κει­ται για νέες δια­δρο­μές από Στάν­τστεντ προς Σα­ντο­ρί­νη, Ζά­κυν­θο και Πρέ­βε­ζα που ξε­κι­νούν την 1η Ιου­λί­ου.

Όπως υπο­γραμ­μί­ζει η Ryanair “οι του­ρί­στες θα είναι ευ­πρόσ­δε­κτοι στο εξω­τε­ρι­κό από τις 14 Μαΐου”.

Ο αε­ρο­με­τα­φο­ρέ­ας πρό­σθε­σε επί­σης πέντε επι­πλέ­ον πτή­σεις την εβδο­μά­δα από Μπέρ­μιγ­χαμ, Ανα­το­λι­κά Μί­ντλαντς, Μάν­τσε­στερ, Σά­ου­θεντ και Στάν­τστεντ προς Κέρ­κυ­ρα και Ρόδο.

Οι ναύ­λοι στα τρία νέα δρο­μο­λό­για ξε­κι­νούν από 24,99 λίρες/απλή δια­δρο­μή για τα­ξί­δια έως τα τέλη Οκτω­βρί­ου. Οι τιμές αφο­ρούν κρα­τή­σεις που πραγ­μα­το­ποιού­νται έως τις 13 Μαρ­τί­ου.

Έχο­ντας υπόψη ότι οι πε­ριο­ρι­σμοί Covid αλ­λά­ζουν τα­κτι­κά, η Ryanair επι­τρέ­πει τώρα έως και δύο δω­ρε­άν αλ­λα­γές στην ημε­ρο­μη­νία πτή­σης σε όλες τις κρα­τή­σεις σε πε­ρί­πτω­ση αλ­λα­γής των σχε­δί­ων.

Πηγή tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.