Την 09-02-2019 το βράδυ συνελήφθησαν:

α) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 34χρονος ημεδαπός και

β) στη δημοτική ενότητα Αφάντου  34χρονος ημεδαπός,

οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 10-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Την 10-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε παράνομα εμπορική επιχείρηση ημέρα αργίας.

Την 10-02-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε καλώδιο μήκους -30- μέτρων από δίκτυο ηλεκτροδότησης δημοτικού φωτισμού στην παραλιακή περιοχή της δημοτικής ενότητας Άφαντου. Το αφαιρεθέν καλώδιο κατασχέθηκε. (Επισυνάπτεται φωτογραφία)

 
 

 

Την 09-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Λέρου, 45χρονη ημεδαπή η οποία αφαίρεσε τιμαλφή από κατοικία,  με τη μέθοδο της απασχόλησης. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.  
Την 10-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 70χρονος ημεδαπός ο οποίος, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του διαπιστώθηκε ότι, καλλιεργούσε σε γλάστρα δενδρύλλιο κάνναβης και κατείχε -7,3- γραμμάρια κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.  

Ένα σχόλιο στο Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

  1. Avatar Ο/Η Michael Stamataros λέει:

    Δηλαδή για να καταλάβω μαζί με τους γυφτους και τους εμπόρους ναρκωτικών…… συλλάβατε και κάποιον που δούλευε στο μαγαζί του….. ισόβια πρέπει να τον βάλετε για τέτοιο έγκλημα και να τον αφορισεται γιατί δεν πήγε και στην εκκλησία! Τους άλλους αστέ του για να δουλεύει το σύστημα !!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ