Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στα Κολύμπια και τα γύρω χωριά

Στο πλαίσιο δράσεων του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού

Συνεχίζονται και γι’ αυτή την εβδομάδα οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» στη Ρόδο.

Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα βρίσκονται για τον σκοπό αυτό, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στα Κολύμπια, μπροστά στην είσοδο του σούπερ μάρκετ «Φλεβάρης», με στόχο να εξυπηρετηθούν και οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων Αρχαγγέλου , Αφάντου, Αρχίπολης καθώς και των γύρω χωριών.

«Μιλάμε με τους πολίτες, γνωρίζουμε τις ανάγκες και ανταποκρινόμαστε. Μετά από αιτήματα πολιτών για τη διενέργεια ελέγχων στα χωριά της ευρύτερης περιοχής, προχωράμε σε drive through testing με αμεσότητα, πάντοτε με την υψηλή εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό ο ΕΟΔΥ» δήλωσε η Αντιπερειφερειάρχης Υγείας κ. Χαρούλα Γιασιράνη.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου