-Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών θα προβεί στην εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που περιγράφονται στην Α.Ρ.Μ. 10/2017 μελέτη του τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας και Αδειών Μεταφορών (ΦΕΚ 1643Β/11-05-2018).

-Συγκεκριμένα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν:

  1. Πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνάρχου Μακαρίου και ειδικότερα από τη συμβολή της με την οδό Πλωτάρχου Μπλέσσα έως την Πλατεία Κύπρου και την αλλαγή της κατεύθυνσης της Πλωτάρχου Μπλέσσα.
  2. Την αλλαγή κατεύθυνσης της οδού Τάρπον Σπρινγκς από την Παπάγου προς Πλατεία Κύπρου  με την αυτή κατεύθυνση.
  3. Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ακροπόλεως από τη συμβολής της με τη Βορείου Ηπείρου και την Ανώνυμη οδό (εκκλησάκι Αγίου Νικολάου) ως τον υφιστάμενο κυκλικό κόμβο επί της οδού Ακροπόλεως με την αυτή κατεύθυνση.

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου του 2018. Οι εργασίες της πεζοδρόμησης του τμήματος της Εθνάρχου Μακαρίου θα ξεκινήσουν από την  Παρασκευή 14/12/2018 μετά τις 09:00 π.μ. και για το λόγο αυτό σας εφιστούμε την προσοχή.

Το παρόν έγγραφο κοινοποιείται στην Ελληνική Αστυνομία Τμήμα Τροχαίας Ρόδου για τη συμβολή της στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

  Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος

Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών

   

 

  Αλέξανδρος Μπεκιάρης
  Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ