Στην 33η διεθνή έκθεση τουρισμού «PHILOXENIA» που πραγματοποιείται από 10 έως 12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρευρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Σοροκάκη.

Ο κ. Κόλιας, μετά την επιτυχή παρουσίαση του νησιού μας στην διεθνή έκθεση WTM (Λονδίνο 6-8/11/2017) με ένα περίπτερο το οποίο ξεχώριζε για την έντονα νησιωτική του αισθητική και τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας που διέθετε, αναχώρησε από την Αγγλία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη,  θέλοντας να πραγματοποιήσει ο ίδιος τις επαφές με τους τουριστικούς παράγοντες και τους ξένους εμπορικούς επισκέπτες που προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Το περίπτερο της Λέρου, άρτιο και οργανωμένο, φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πέρα από το ενημερωτικό υλικό με τις ομορφιές του νησιού της Αρτέμιδος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Δήμου μας, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη μέρα της έκθεσης.

Ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο καθώς και όλους όσους συμμετείχαν για την προβολή του νησιού μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κυρία Καλανδράνη Πετρούλα, η οποία για πολλοστή φορά βοήθησε με την παρουσία της στη προβολή του νησιού μας. Επίσης, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανάδειξη κι την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λέρου, με απώτερο σκοπό την διεύρυνση της τουριστικής σεζόν και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ