Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο και Πάτμο: «Εμείς δεν παραδώσαμε το καθεστώς μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, ούτε συκοφαντούμε τους νησιώτες ότι πλουτίζουν από τους μετανάστες».

Στην Κάλυμνο και την Πάτμο βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Μίκα Ιατρίδη, μαζί με τον τ. Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον συνυποψήφιο της κ. Βασίλη Υψηλάντη, προκειμένου να ενημερώσουν τους νησιώτες για τις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Γιάννη Θεμέλαρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο, τον Αντιδήμαρχο Καλύμνου κ. Μικέ Ρήγα, φορείς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, καθώς και ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο του νησιού.

Στην Πάτμο έγιναν συναντήσεις με το Δήμαρχο, κ. Γρηγόρη Στόικο καθώς και με τον Άγιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πάτμου. Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη, μαζί με τους κκ. Γεωργιάδη και Υψηλάντη συναντήθηκαν με την πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ κα Μαρουσώ Παραδείση και με κατοίκους του νησιού.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων σε Κάλυμνο και Πάτμο, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Συνομιλώντας με τους κατοίκους των νησιών μας το συμπέρασμα είναι ένα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο ανέκοψε την πορεία εξόδου από την κρίση, ύστερα από τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού, αλλά και παρέδωσε το καθεστώς του ΦΠΑ στα νησιά, κάτι που η ΝΔ ουδέποτε έκανε.

Εμείς ποτέ δεν διαχωρίσαμε τους νησιώτες και τα νησιά μας σε “φτωχά” και “πλούσια” ούτε τους συκοφαντούμε ότι πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι νησιώτες είναι πολλά. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να τα λύσουμε, για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα μας στους μειωμένους συντελεστές, για να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας σε μια σειρά από ζητήματα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Μετά την Πάτμο η Μίκα Ιατρίδη θα αναχωρήσει για τους Λειψούς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ