Νεκρή τουρίστρια που έκανε Kite surf με δικό της εξοπλισμό στην Κρεμαστή. Χωρίς τις ασιθήσεις της ανασύρθηκε από την παραλία της Κρεμαστής τουρίστρια που ήταν στη Ρόδο για διακοπές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες που έκαναν ότι μπορούσαν για να την επαναφέρουν στη ζωή. Δεν ήταν όμως εφικτό και η γυναίκα κατέληξε.
Νεκρή τουρίστρια που έκανε Kite surf με δικό της εξοπλισμό στην Κρεμαστή
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.