Ειδήσεις

ΠΟΕΕΤ: Να κηρυχθούν οι Σ.Σ.Ε. των Ξενοδοχοϋπαλλήλων και των Τουριστικών Καταλυμάτων γενικώς υποχρεωτικές

ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Από την Πανελληνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό ανακοινώθηκαν τα εξής: Μετά την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων για περίπου 150.000 ξενοδοχοϋπάλληλους και περίπου 30.000 εργαζόμενους στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα – ενοικιαζόμενα δωμάτια, η Ομοσπονδία μας κατέθεσε στο Υπουργείο Εργασίας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε αυτές οι δύο συμβάσεις να επεκταθούν και να κηρυχτούν γενικώς υποχρεωτικές για όλες τις επιχειρήσεις.

Ήρθε λοιπόν η ώρα η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας να πράξει το αυτονόητο και να κηρύξει τις συμβάσεις υποχρεωτικές.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.