Ανακοίνωση σχετικά με την ενημέρωση των μελών του, αλλά και τη διαδικασία έκδοσης και ανανέωσης των αθλητών ταυτοτήτων των αθλητών του, εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Αναλυτικά:

«Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΑΣΙΑΘΡ που δεν λαμβάνουν τα ενημερωτικά SMS που αποστέλλονται από το Σύλλογο και που επιθυμούν να ενημερώνονται με αυτό τον τρόπο για τις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται, να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Δράκο έτσι ώστε να καταχωρηθεί το νούμερο του κινητού τους στην αντίστοιχη λίστα.

Τρόποι επικοινωνίας : Τηλ. 6936516070, mail drakos@asiathr.gr ή μέσα από το group του Συλλόγου στο FACEBΟOK με μήνυμα στον Αντώνη Δράκο.

Όποιο από τα μέλη του Συλλόγου μας επιθυμεί να εκδόσει ή να ανανεώσει το δελτίο αθλητικής ταυτότητας παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Μελών του Συλλόγου στο τηλ. 6974439002.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ) ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

  1. Αίτηση εγγραφής αθλητού στον ΑΣΙΑΘΡ
  2. Αίτηση εγγραφής αθλητή ανοικτής Θάλασσας (μπορείτε να την παραλάβετε από τη Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ ή από το site της ΕΙΟ – www.eio.gr)
  3. Πιστοποιητικό γεννήσεως ή επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  4. Φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή – σε CD, όχι εκτυπωμένη (Τύπου Διαβατηρίου, ανάλυση 300dpi, αρχείο jpg μικρότερο από 1MB)
  5. Βεβαίωση Γιατρού (είτε αυτόνομη βεβαίωση είτε στην πίσω πλευρά της αίτησης της ΕΙΟ)
  6. Κατάθεση 15€ (Δέκα Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 080/48068590 – απόδειξης τράπεζας

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (συμπληρωμένη αίτηση, βεβαίωση γιατρού, πιστ. Γέννησης ή Αντίγραφο Ταυτότητας, φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή, απόδειξη κατάθεσης τράπεζας) παραδίδονται στον Υπεύθυνο Μελών του ΑΣΙΑΘΡ.

Στη συνέχεια ο ΑΣΙΑΘΡ τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. Επικοινωνίας Υπεύθυνου Μελών ΑΣΙΑΘΡ – 6974439002 Κώστας Ιμσιρίδης)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ) ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

  1. Αίτηση ανανέωσης αθλητή ανοικτής Θάλασσας (μπορείτε να την παραλάβετε από τη Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ ή από το site της ΕΙΟ – www.eio.gr)
  2. Βεβαίωση Γιατρού (είτε αυτόνομη βεβαίωση είτε στην πίσω πλευρά της αίτησης εγγραφής της ΕΙΟ)
  3. Κατάθεση 10€ (Δέκα Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 080/48068590 – απόδειξης τράπεζας

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (συμπληρωμένη αίτηση, βεβαίωση γιατρού, απόδειξη κατάθεσης τράπεζας) παραδίδονται στον Υπεύθυνο Μελών του ΑΣΙΑΘΡ. Στη συνέχεια ο ΑΣΙΑΘΡ τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. Επικοινωνίας Υπεύθυνου Μελών ΑΣΙΑΘΡ – 6974439002 Κώστας Ιμσιρίδης)».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ