Με τίτλο «7 Φεστιβάλ για τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κάποιος την Ελλάδα»  η δημοσιογράφος  Ethel Dilouambaka δημοσιεύει στον ιστότοπο theculturetrip.com άρθρο της που αναφέρεται σε 7 Φεστιβάλ που γίνονται στη χώρα μας και τα  χαρακτηρίζει ως κορυφαία. Μεταξύ των 7 αυτών Φεστιβάλ περιλαμβάνεται και το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος στην εισαγωγή της: «κάθε χρόνο, η Ελλάδα φιλοξενεί μια πληθώρα μικρών και μεγάλων φεστιβάλ που προσελκύουν χιλιάδες συμμετοχές σε κάθε γωνιά της χώρας. Ένας τέλειος τρόπος να απολαύσετε τον ελληνικό πολιτισμό, αυτά τα φεστιβάλ καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων και δραστηριοτήτων και σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε την Ελλάδα σε διαφορετικό φως».

Ειδικότερα για το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου αναφέρει:

«Κάλυμνος Φεστιβάλ Αναρρίχησης. Αν νομίζετε ότι τα φεστιβάλ είναι μόνο για τη μουσική, τις τέχνες ή το φαγητό, τότε είναι καιρός να ξανασκεφτούμε. Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου είναι ένα ετήσιο γεγονός για τους λάτρεις της αναρρίχησης. Αυτό το κορυφαίο γεγονός προσελκύει χιλιάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο στο όμορφο βραχώδες νησί της Καλύμνου, στα Δωδεκάνησα. Περισσότερο από έναν διαγωνισμό, η εκδήλωση περιλαμβάνει εργαστήρια αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες, μαθήματα ελληνικού χορού, ημερήσιες εκδρομές και μουσικές παραστάσεις». (kalymnos-news.gr)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ