Ειδήσεις

Ελεύθερος χωρίς όρους μεσίτης που καταμηνύθηκε για υπεξαίρεση

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες ένας Ροδίτης, εκπρόσωπος μεσιτικής εταιρείας της αλλοδαπής, που κατηγορήθηκε από την εκπρόσωπο άλλης εταιρείας με την οποία είχε υπογράψει μεσιτική σύμβαση για υπεξαίρεση.
Πιο συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος φέρεται ότι την 13η Νοεμβρίου 2011, υπό την ιδιότητά του ως εντολοδόχου και ως νόμιμου εκπροσώπου ετερόρρυθμης εταιρείας, είχε λάβει το χρηματικό ποσό των 119.738 € ως μεσίτης από μια αλλοδαπή, με την εντολή να το αποδώσει όπως συμφωνήθηκε και με την από 12 Νοεμβρίου 2010 δήλωση αναγνώρισης χρέους/υποχρέωσης που υπέγραψε, μέχρι την 13η Νοεμβρίου 2011 σε μια ξενοδοχειακή εταιρεία της Κρήτης, που ομοίως τον καταμήνυσε, ως αντίτιμο για την πώληση από την δεύτερη εγκαλούσα προς την πρώτη ενός διαμερίσματος στο Ρέθυμνο.
Οι μηνυτές διατείνονται μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε τα χρήματα για την πληρωμή δικής του επένδυσης και την κάλυψη εξόδων πολυτελούς του διαβίωσης.
Ο ίδιος χθες απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η εταιρεία από την Κρήτη, διαμόρφωσε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της σε 42 πολυτελή διαμερίσματα και προσέγγισε μεσιτική εταιρεία της αλλοδαπής για την πώλησή τους. Η εταιρεία της αλλοδαπής τούς παρέπεμψε στον εκπρόσωπό της στη Ρόδο και ακολούθησαν μεταξύ τους επαφές.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Αποστολάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου