Ρεπορτάζ

Αθώος κρίθηκε γνωστός επιχειρηματίας κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Aθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για φοροδιαφυγή.
Κατηγορήθηκε για το ό,τι στην Κρεμαστή, εντός του χρονικού διαστήματος από 1.12.2013 έως 3.5.2017, έχοντας την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου, με πρόθεση δεν κατέβαλε τα βεβαιωμένα από τη Δ.Ο.Υ Ρόδου, σε βάρος της εκπροσωπούμενης από τον ίδιο ανώνυμης εταιρίας χρέη προς το Δημόσιο, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών από το ληξιπρόθεσμο έκαστου μερικότερου χρέους, το δε συνολικό ποσό της οφειλής της υπερβαίνει εκείνο των 200.000 ευρώ. Ειδικότερα κατηγορήθηκε ότι με πρόθεση δεν κατέβαλε το συνολικό ποσό των 552.822,01€, που αφορά βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο, που οφείλει με την προαναφερθείσα ιδιότητά του.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη η δικηγόρος κ. Κατερίνα Βολονάκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου