Ειδήσεις

To θερινό πρόγραμμα της Ryanair

Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΓΙΑ 14 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ
Αγαπητοί επιβάτες των χειμερινών δρομολογίων προς Αθήνα

Η Ryanair, η αγαπημένη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης , σήμερα(9 Οκτωβρίου) ανακοινώνει το θερινό πρόγραμμα 2015 για τη Ρόδο, με 14 θερινά δρομολόγια με 39 εβδομαδιαίες σειρές πτήσεων που θα μεταφέρουν πάνω από 250.000 πελάτες ετησίως(+ 40% σε σχέση με πέρυσι) και θα εξασφαλίσει 250* παράπλευρες θέσεις εργασίας στο Αερολιμένα της Ρόδου.Η Ryanair βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πενήντα χιλιάδες επιβατών στη διαδρομή Ρόδο- Αθήνα η οποία θα πραγματοποιείται καθημερινά και αυτό το χειμώνα.
Το θερινό πρόγραμμα της Ryanair για τη Ρόδο θα εξασφαλίσει :
• 14 θερινούς προορισμούς
• 39 εβδομαδιαίες σειρές πτήσεων
• Πάνω από 250.000 επιβάτες της Ryanair ετησίως στο Αερολιμένα της Ρόδου(+40% σε σχέση με το 2013)
• Πάνω από 250* θέσεις εργασίας στον Αερολιμένα της Ρόδου
Η Ryanair εγκαινιάζει το πρόγραμμα του καλοκαιριού 3 μήνες νωρίτερα από ό’τι πέρυσι και στις χαμηλότερες τιμές. Το ελληνικό επιβατικό κοινό μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 14 προορισμούς από τη Ρόδο το επόμενο καλοκαίρι ενώ απαλαμβάνει τη δυνατότητα προκαθοριμένης θέσης , τη δωρεάν μεταφορά μίας δεύτερης χειραποσκευής, μειωμένες τιμές, μια νέα ιστοσελίδα, μια ολοκαίνουρια εφαρμογή με κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού και την νέα Οικογενειακή υπηρεσία μας, καθιστώντας την Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες , ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.
Η Ryanair γιορτάζοντας την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος 2015 για τη Ρόδο απελευθερώνει 100.000 θέσεις προς πώληση σ΄όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο, σε τιμές από € 19,99 για ταξίδια μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου 2015. Οι θέσεις αυτές χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου.
Στη Ρόδο , η κα Chiara Ravara στέλεχος πωλήσεων και marketing της Ryanair δήλωσε:
“Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει το θερινό πρόγραμμα 2015 με συνολικά 14 συναρπαστικούς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Η Ryanair θα μεταφέρει φέτος πάνω από 850.000 πελάτες στη Ρόδο σημειώνοντας αύξηση 40% σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις 50.000 κρατήσεις θέσεων επιβατών στη διαδρομή Ρόδο-Αθήνα η οποία θα πραγματοποιείται καθημερινά και αυτόν το χειμώνα, δίνοντας στους πελάτες μας στη Ρόδο την ευκαιρία να πετάξουν φθηνότερα στην ελληνική πρωτεύουσα για λόγους τόσο επαγγελματικούς όσο και αναψυχής.
Οι Έλληνες καταναλωτές αλλά και οι τουρίστες επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές , την αεροπορική βιομηχανία που ηγείται στην εξυπηρέτηση των επιβατών μας και τη μεγάλη επιλογή προορισμών. Τώρα μπορούν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές πτήσεις τους για το 2015 ακόμα νωρίτερα στη νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα μας καθώς και στη νέα μας εφαρμογή, να μεταφέρουν δωρεάν μία δεύτερη χειραποσκευή, να απολαύσουν τη εκ των προτέρων διάθεση θέσεων,να επωφεληθούν από τις νέες υπηρεσίες μας Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους σε όλα τα στάδια της πτήσης τους καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από απλώς τις χαμηλότερες τιμές .
Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του θερινού προγράμματος 2015 για τη Ρόδο και τις 50 χιλιάδες των επιβατών στη διαδρομή Ρόδο- Αθήνα απελευθερώνουμε 100.000 θέσεις προς πώληση από € 19,99 για ταξίδια μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου 2015, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης(16 Οκτωβρίου). Επειδή αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν γρήγορα , οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν εγκαίρως στο www.ryanair.com προκειμένου να μην τις χάσουν.”
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΡΟΔΟΥ
Athens 7 x week

14 ΘΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ

Athens 7 x week
Bologna 2 x week
Bournemouth 1 x week
Brussells C 2 x week
East Midlands 2 x week
Frankfurt Hahn 1 x week
Kaunas 1 x week
La Rochelle 2 x week
Liverpool 2 x week
London S 5 x week
Milan Bergamo 5 x week
Pisa 3 x week
Rome Ciampino 2 x week
Stockholm S 2 x week

*Έρευνα της ACI επιβεβαιώνει ότι στα διεθνή αεροδρόμια αναλογούν 1.000 παράπλευρες θέσεις εργασίας για κάθε 1 εκατομύριο επιβάτες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου