Η απόφαση ενός 70χρονου στην Τήλο να αγνοήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό και να διοργανώσει γιορτή, στο προαύλιο μιας μικρής εκκλησίας αφιερωμένη στην Παναγία Τσαμπίκα, που έχει χτίσει ο ίδιος, τον οδήγησε στο κρατητήριο!
Ο 70χρονος άνδρας, παρακάμπτοντας τις οδηγίες για την αποφυγή συγχρωτισμού και συγκεντρώσεων αλλά και την απαγόρευση διοργάνωσης πανηγυριών, αποφάσισε παραμονή της γιορτής της Παναγίας Τσαμπίκας, να προσκαλέσει κόσμο στο εκκλησάκι, έχοντας μάλιστα και ζωντανή μουσική, για να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, χωρίς να τηρηθεί απολύτως κανένα μέτρο για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.
Όταν άναψε για τα καλά το κέφι, και έγινε αντιληπτό από περίοικους τι ακριβώς συμβαίνει, ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία η οποία και έσπευσε στο σημείο. Η εκδήλωση διεκόπη και ο 70χρονος συνελήφθη, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην ιδιωτική εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 30 άτομα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση περίοικων οι οποίοι φοβούμενοι για τυχόν διασπορά κορωνοϊού, λόγω του συνωστισμού, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ