Τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν το συντομότερο τους δύο ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που προσδιόρισε ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, εντείνουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη. Οι Παραδεισιώτες αναζητούν έναν αμυντικό μέσο, καθώς κι έναν ακραίο αμυντικό, με την προσδοκία η είσοδος της ομάδας στην τελική ευθεία της προετοιμασία της ενόψει των διοργανώσεων της νέας σεζόν να τη βρει χωρίς κενά. \
Σημειώνεται, πως ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την καθημερινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις και περιμένει πλέον το φιλικό παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου, στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο των Καλυθιών κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, προκειμένου να ελέγξει τον βαθμό προόδου της ομάδας του.
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Αλέξανδρος Ηλίας, ο οποίος ρύθμισε τα επαγγελματικά του ωράρια, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν οι Μιχάλης Πατάκας, Γιώργος Αφεντούλης και Ντιν Τόμσον.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.