Μόνο κάποιες λίγες και σποραδικές απουσίες, οι οποίες οφείλονται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του, έμειναν για να μην επιτρέπουν στον Γιάννη Καμπούρη να χαρακτηρίσει ως ιδεατή την εξέλιξη της προετοιμασίας του Διαγόρα Βατίου.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της Νότιας Ρόδου είδε με ικανοποίηση τον Άλμπερτ Ρούσσο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει δριμύτερος στον αγωνιστικό χώρο του ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, το ίδιο έκανε χθες και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης, οπότε εκτός απροόπτου, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Κατταβιά, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενείται η προετοιμασία των Βατενών, η ομάδα τους θα είναι πλήρης.
Σημειώνεται, πως η εικόνα του Διαγόρα στους αγώνες μονταρίσματος θα απαντήσει στο ερώτημα αν θα γίνουν επιπλέον μετεγγραφές, παρότι στην παρούσα φάση η σύνθεση του έμψυχου δυναμικού καλύπτει τα «θέλω» του Γιάννη Καμπούρη. Αν τα φιλικά του επόμενου διαστήματος ανατρέψουν την εκτίμηση του έμπειρου προπονητή, ενδεχομένως να γίνουν ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ