Τοπικές Ειδήσεις

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία για ενιαία εκπροσώπηση της Ρόδου στα διεθνή ΜΜΕ

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, με αίσθημα ευθύνης συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των άλλων φορέων του τουρισμού, για ενιαία εκπροσώπηση της Ρόδου στα διεθνή ΜΜΕ.

Η Ένωσή μας από την αρχή ήταν θετική σε μια τέτοια σκέψη, γιατί πιστεύουμε ότι σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τον παγκόσμιο τουρισμό, είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε το νησί μας από την σκόπιμη ή μη παραπληροφόρηση για τα θέματα της πανδημίας, κάτι που στην εποχή μας με το διαδίκτυο και τα social media, είναι δύσκολο να αποφύγουμε.

Κοινός στόχος όλων όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια είναι η προστασία του νησιού μας και των χιλιάδων ανθρώπων που ζουν από τον τουρισμό και που σήμερα δοκιμάζονται.

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, η προστασία του εισοδήματος και η επαναφορά στην κανονικότητα του τουρισμού μας.

Πιστεύουμε ότι αν δουλέψουμε σωστά, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψη τη διεθνή κατάσταση. Αυτή η σεζόν δεν μοιάζει με καμία ως τώρα. Μπορούμε όμως να την αξιοποιήσουμε και να βάλουμε τις βάσεις για τον τουρισμό που θέλουμε και που αξίζει στο νησί μας.

H συνεργασία όλων μας είναι σήμερα απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στον τουρισμό μας.

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου είναι εδώ, με θεσμική ευθύνη, συνέπεια, σοβαρότητα και προτάσεις, για τον κοινό μας στόχο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου