Τοπικές Ειδήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες κατασκευής τμημάτων νέων πεζοδρομίων και ανάπλασης στην τουριστική ζώνη απο το ξενοδοχείο Mira Mare έως τον κόμβο της Ιξιάς στην Λεωφόρο Ηρακλειδών στη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού.

Επίσης εκτελούνται εργασίες κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων ώστε να αντιμετωπισθούν προβλήματα πλημμυρών, που συμβάλουν στην ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

Με την αναμενόμενη ολοκλήρωση του νέου Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανερωμένης  – κόμβος Αστυνομίας Ιαλυσού και την αναμενόμενη διαγράμμιση με σύγχρονα  υλικά ( ψυχροπλαστική βαφή ) είναι φανερό ότι ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΕ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΜΨΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ .

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για το έμπρακτο ενδιαφέρον του στην ΙΑΛΥΣΟ για την αντιμετώπιση προβλημάτων άνω των 45  ετών  –  ηλικία – τσιμεντοϊστών και πεζοδρομίων.

Η πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού Στεφανία Στάγκα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου