- Η Διεύθυνση Συγκοινωνίας Δήμου Ρόδου ανακοίνωσε μερικές τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων λόγω της γιορτής των Ανθεστηρίων.
- Αύριο, Κυριακή 10 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά μισή ώρα μέχρι τις 4 το απόγευμα.
- Μετά τις 4 το απόγευμα, η σύνδεση θα γίνεται ανά 15 λεπτά για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της γιορτής.
- Στο λιμάνι Ακαντιάς υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για κατοίκους και επισκέπτες.
- Οι επισκέπτες μπορούν να μεταφέρονται δωρεάν με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης, αποφεύγοντας την αναζήτηση θέσης στάθμευσης.
Η Διεύθυνση Συγκοινωνίας Δήμου Ρόδου ενημερώνει το κοινό ότι λόγω διεξαγωγής της γιορτής των Ανθεστηρίων αύριο Κυριακή 10 Μαΐου, θα σημειωθεί μερική τροποποίηση των δρομολογίων του λεωφορείου από το λιμάνι Ακαντιάς μέχρι την πλατεία Δημαρχείου.
Ειδικότερα από αύριο το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα, το δρομολόγιο θα εκτελείται ανά μισή ώρα, δηλαδή όπως ακριβώς κάθε Κυριακή, ενώ από τις 4 και έπειτα θα υπάρχει πυκνότερη σύνδεση, ανά 15 λεπτά όπως τις καθημερινές για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραβρεθούν στη γιορτή των Ανθεστηρίων στο κέντρο της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι στο λιμάνι της Ακαντιάς υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στον οποίο μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα αυτοκίνητα τους τόσο οι κάτοικοι της Ρόδου όσο και οι επισκέπτες του νησιού, και στη συνέχεια να μεταφέρονται επίσης δωρεάν με το λεωφορείο στο κέντρο της πόλης χωρίς να αναζητούν θέση στάθμευσης και χωρίς να επιβαρύνεται η κυκλοφορία.









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.