Τοπικές Ειδήσεις

“LET’S DO IT GREECE” στη Λέρο

Κάθε χρόνο υπάρχει μία μέρα που από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα βγαίνουμε έξω και φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μία απλή θετική κίνηση μπορούμε εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

τσι και φέτος, την Κυριακή 07-04-2019 πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη φορά η Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Καθαριότητας “LET’S DO IT GREECE” με μεγάλη επιτυχία.

Συμμετείχαν ενεργά, σύλλογοι, σχολεία, φορείς και πολίτες του νησιού περνώντας το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν ενεργά καθώς και τον Λιμενάρχη κο Ρίγγα Γ. και το λιμενικό σώμα, το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων κο Χατζηλάρη Α., τη Διευθύντρια του Μπελένειου Γυμνασίου κα Διαμαντάρα Ε, τη Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Λέρου κα Κιανιέ Ε, την Πρόεδρο του ΕλληνοΪταλικού Συλλόγου κα Cettina Ferina και τα μέλη,τον Έφορο Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Βογιατζή Γ. , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού κα Μπουράκη Σ, και το Καταδυτικό Κέντρο κο Κουβά Κ. που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη μέρα δράσης. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία SANITAS για την ευγενική χορηγία της σε σακούλες απορριμμάτων και γαντιών τα οποία διανεμήθηκαν σε σχολεία και φορείς του νησιού.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου