ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market pass: Σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές για τις άυλες κάρτες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
w17-183514laiki

Την Δευτέρα, πρώτη ημέρα εφαρ­μο­γής του Market pass, υπήρχε ένα πρό­βλημα με τις άυλες κάρτες είπε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Λέος πρό­ε­δρος της ΣΤ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στην Κυψέλη.

Στο πρό­βλημα δόθηκε λύση με την προ­σθήκη ενός κωδικού στα pos, και σήμερα εφαρ­μό­ζε­ται κανο­νικά το Market pass και στις λαϊκές αγορές, είπε.

Μεγάλο ποσοστό των πωλητών στις λαϊκές αγορές, περίπου το 70%, έχει προ­μη­θευ­τεί pos.

Πάγιο αίτημά μας, είπε, για την καλύ­τερη εξυ­πη­ρέ­τηση του κόσμου και για εκσυγ­χρο­νι­σμό, είναι να μπει το pos υπο­χρε­ω­τικά για όλους και στις λαϊκές αγορές, που σήμερα δεν είναι, είναι προ­αι­ρε­τικό.

Οι τιμές εφέτος είναι χαμη­λό­τε­ρες από αυτές την αντί­στοιχη περίοδο πέρυσι, δια­βε­βαί­ωσε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.