Ειδήσεις

Επίσκεψη Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά στον Γ.Γ Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή

Τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς.

Στη συνάντηση τους, ο κύριος Παππάς ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα, για την ανάγκη αναμόρφωσης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο εν γενεί, ζήτημα το οποίο απασχολεί το σύνολο των επαγγελματιών του υπαίθριου εμπορίου και χρήζει επιλύσεως.

Επίσης, είχε την ευκαιρία, να τονίσει στο Γενικό Γραμματέα την ανάγκη προστασίας και στήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μέσω της παράτασης των μισθωτηρίων συμβολαίων, τα οποία λήγουν εν μέσω πανδημίας.

Ο κ. Σταμπουλίδης διαβεβαίωσε τον κ. Παππά, ότι τα ζητήματα θα εξεταστούν και θα αντιμετωπιστούν νομοθετικά στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου