ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 08-02-2017 το πρωί συ­νε­λή­φθη­σαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, -2- ημε­δα­ποί ηλι­κί­ας 24 και 39 ετών, γιατί όπως εξα­κρι­βώ­θη­κε την 07-02-2017 το βράδυ  αφαί­ρε­σαν από αυ­τό­μα­το πω­λη­τή είδη τρο­φί­μων.
Την 08-02-2017 το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη στη Δη­μο­τι­κή Ενό­τη­τα Ια­λυ­σού Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ια­λυ­σού, 61χρο­νος ημε­δα­πός γιατί σε βάρος του εκ­κρε­μού­σε κα­τα­δι­κα­στι­κή από­φα­ση του Μο­νο­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κεί­ου Ρόδου, με ποινή  φυ­λά­κι­σης -10- μηνών για πα­ρα­βί­α­ση της νο­μο­θε­σί­ας περί επι­τα­γών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.