ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλεισαν το δρόμο στο Γεννάδι οι αγρότες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αγρότες

Έκλει­σαν τε­λι­κά τον δρόμο σή­με­ρα στον κόμβο του Γεν­να­δί­ου προς την Κατ­τα­βιά οι αγρό­τες της Νό­τιας Ρόδου, με πάνω από 20 τρα­κτέρ.

Με αυτό τον τρόπο, οι αγρό­τες της πε­ριο­χής μας, συμ­με­τέ­χουν στις κι­νη­το­ποι­ή­σεις που βρί­σκο­νται σε εξέ­λι­ξη σε όλη την Ελ­λά­δα, δια­μαρ­τυ­ρό­με­νοι για τα νέα μέτρα της κυ­βέρ­νη­σης που είναι εξο­ντω­τι­κά για τον δικό τους κλάδο και τον πρω­το­γε­νή τομέα.

Οι αγρό­τες έκλει­σαν τον δρόμο από την μία το με­ση­μέ­ρι έως και τις τρεις, ενώ θα ακο­λου­θή­σει συ­νε­δρί­α­ση της Συ­ντο­νι­στι­κής Επι­τρο­πής τους για να απο­φα­σί­σουν την πε­ραι­τέ­ρω στάση τους.

Αύριο εν­δε­χο­μέ­νως να συ­νε­χί­σουν κλεί­νο­ντας πάλι τον κόμβο και δεν απο­κλεί­ε­ται να κα­τέ­βουν προς την πόλη της Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.