Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στον 13ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές Ομάδες της Δωδεκανήσου.
Τόσο οι Νέοι (Κ-16) όσο και οι Παίδες (Κ-14) επικράτησαν με σκορ 4-0 τον αντίστοιχων της ΕΠΣ Χίου.
Οι Παίδες (Κ14) με την συγκεκριμένη νίκη εξασφάλισαν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ οι Νέοι (Κ-16) θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία στο παιχνίδι της Παρασκευής με την ΕΠΣ Λέσβου για να τερματίσουν στην 2η θέση.
Παίδες (Κ-14)
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μικτή Ομάδα των Παίδων (Κ-14) της Δωδεκανήσου επικράτησε με σκορ 4-0 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Χίου στο γήπεδο της Άνω Σύρου.
Τα γκολ για την ομάδα του Θεόδωρου Θεοδώρου πέτυχαν οι Πιζάνιας (2) και Σάββας (2) η οποία έχει σημειώσει τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές.
Οι συνθέσεις
ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Κάλιαρος, Λέντζας, Σαββάκης, Σκαλέρης, Πεταυράκης, Κελόγλου (68 Παπαχαραλάμπους), Κακακιός (68ο Πάχος), Καρανικολάου (70ο Υδραίος), Πιζάνιας, Σάββας (65ο Γεωργαλλής), Ράμος (65ο Σαρηγιάννης).
ΕΠΣ Χίου: Τζώρτζης, Καραπιπέρης (38ο Καραμούζος), Δόλωμας, Σελάμι, Μουτάφης, Αντωνίου, Ντάνος( 47ο Μερεός), Αλεξόπουλος, Μαργώνης (36ο Μανωλιάς), Τζαφέρης, Μέργες.
Νέοι (Κ-16)
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που την διατήρησε στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, πέτυχε η Μικτή Ομάδα Νέων (Κ-16) της Δωδεκανήσου, απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Χίου με σκορ 4-0.
Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Τριχιά πέτυχαν οι Παπασταματίου, Μυξολούφης και Αναγνώστου (2).
Οι συνθέσεις
ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ήλιος (64ο Ορφανός), Συρίμης, Παπασταματίου (64ο Σαλπιγκτίδης), Σταμάτουλλας, Καραμανώλης, Κότζα, Κοντός, Μαγκούλιας ( 56ο Κορνάρος), Μυξολούφης (56ο Θύμιος), Ρουτζιέρης, Κουλλόλι (41ο Αναγνώστου).
ΕΠΣ Χίου: Καββαδάς, Νορέτσι, Ντέντα Κ. (56ο Μπενοβιάς), Μουτσάτσος, Δελέρες, Ντέντα Λ. (21ο Καραμανλής), Άγκο, Κλαδιάς, Ψύχας, Κακούσιος (28ο Παλάσκας), Γαντζούδης.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή
• Παίδες (Κ-14) 12:30 ΕΠΣ Λέσβου- ΕΠΣ Δωδεκανήσου
• Νέοι (Κ-16) 2:30μ.μ. ΕΠΣ Λέσβου- ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ