Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού και ενός 49χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ρόδου,  στην περιοχή ”ΠΑΣΤΙΔΑ” ν. Ρόδου, βρέθηκαν στην κατοχή του μεν 49χρονου ηρωίνη βάρους πενήντα γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων (50,4gr), και στην κατοχή του 35χρονου αλλοδαπού το χρηματικό ποσό των δυόμισι χιλιάδων ευρώ (€2.500).
Επιπρόσθετα, σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 35χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους χιλίων πεντακοσίων τριάντα ενός γραμμαρίων (1.531gr) καθώς και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο (02) Ι.Χ.Ε. οχήματα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ