Γνωστή συμπολίτισσά μας, απευθύνθηκε χθες στον ΟΑΕΕ Ρόδου, με το ερώτημα “γιατί αργεί η καταβολή της σύνταξής της “ και η απάντηση που πήρε ήταν “κεραυνοβόλα”. Απλούστατα, γιατί δεν ζείτε, είστε νεκρή, έτσι λένε τα χαρτιά μας!!
Είδε και αποείδε η γυναίκα να αποδείξει ότι δεν πέθανε και ότι είναι ζωντανή, έδειξε και ταυτότητες, επικαλέστηκε και μαρτυρίες, αλλά ο υπάλληλος παρέμεινε άκαμπτος!
“Φέρεστε να πεθάνατε στις 17 Οκτωβρίου 2017”, επέμενε και επειδή η γυναίκα επέμενε ότι είναι ζωντανή, της ζήτησαν να το “αποδείξει” προσκομίζοντας επίσημα έγγραφα.
“Να διορθώσουν το λάθος αυτοί που το έκαναν και όχι να ταλαιπωρούμαι εγώ από γραφείο σε γραφείο”, αντέδρασε η γυναίκα, ζητώντας ταυτόχρονα να της καταβληθούν οι εκκρεμείς συντάξεις.
Ως φαίνεται, όμως, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια γιατί στην σύγχρονη Ελλάδα δεν είναι δύσκολο μόνο να αποδείξει κανείς ότι δεν είναι ελέφαντας, αλλ΄ότι και δεν πέθανε!

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ