Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα και παρά το γεγονός ότι είμαστε σε χειμερινή περίοδο, αν και έχει μειωθεί ο αριθμός των αφίξεων εξακολουθεί η “ουρά” να υπάρχει στην παραλιακή οδό Βασιλέως Γεωργίου.
Περνώντας από το σημείο αποτυπώσαμε με το φακό της Kostoday εικόνες από τη σημερινή διανομή των φρούτων και του νερού, που δίνεται καθημερινά από τους εθελοντές στους πρόσφυγες-μετανάστες.
Στα “παράλογα” της υπόθεσης στη μακροσκελή ουρά των μεταναστών-προσφύγων κατά μήκος του πεζοδρομίου, ακριβώς από κάτω στην παραλία κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κάνουν το πρωινό ντους. Σημαντικό το γεγονός ότι οι περισσότεροι υπομονετικά περιμένουν, ακολουθώντας τις εντολές των εθελοντών, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι ανυπόμονοι, οι οποίοι μπροστά μας προσπάθησαν να μεταβούν στην πρώτη σειρά από το τέλος, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση των υπολοίπων, αλλά και των εθελοντών.
Πλέον, στην ουρά παρατηρείς περισσότερο άνδρες νεαρής ηλικίας και όχι οικογένειες, που τους συναντάς στο δρόμο και πιθανόν διαμένουν σε ξενοδοχεία της πόλης μας.

kostoday.com

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ