Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεωργάτο Χαράλαμπο:

Ρόδος, 18 Ιουλίου 2022

Αξιότιμε Κύριε Λιμενάρχα,

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δεχτεί πάρα πολλές καταγγελίες, αλλά έχουμε διαπιστώσει και ιδίοις όμμασι (υπάρχει σχετικό οπτικό υλικό), ότι κατά το μήκος ολόκληρης της παραλιακής ζώνης, που αποτελεί τομέα ευθύνης σας, δραστηριοποιούνται πλανόδιοι πωλητές, οι οποίοι πωλούν από είδη υγειονομικού ενδιαφέροντος, έως σουβενίρ και ρούχα.

Το γεγονός αυτό εκτός ότι αποτελεί παράνομη δραστηριότητα, λόγω έλλειψής των σχετικών προβλεπόμενων αδειών, προκαλεί όχληση στους επισκέπτες και λουόμενους.

Σας παρακαλούμε, όπως προβείτε στις δικές σας σχετικές ενέργειες και να εφαρμόσετε τις διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

 • Πολίτης    08.08.2022 13:47

  Η απάντηση είναι γνωστή. Το πεζοδρόμιο είναι αρμοδιότητα του Δήμου, το δέντρο της Περιφέρειας, το κλαδάκι της Αποκεντρωμένης κοκ

  Με την ευκαιρία να πω στον κ. Λιμενάρχη ότι γνωστό ημερόπλοιο το οποίο αναχωρεί καθημερινά στις 09:00 και επιστρέφει στις 17:00 είναι ο άρχοντας του λιμανιού
  α) περνάει μέσα απο το λιμάνι (απέναντι απο το Λιμεναρχείο) με υπερβολική ταχύτητα
  β) αν κατα την είσοδο ή έξοδό του βρεθεί καποιο ιστιοπλοϊκό κορνάρει συνεχώς
  όσοι δραστηριοποιούνται γύρω απο το λιμάνι γνωρίζουν

  Ας κάνουν και ελέγχους για υπεράριθμους κάποια στιγμή έτσι δειγματοληπτικά

Σχολιασμός άρθρου