Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να ταξιδέψουν δύο Σύροι ηλικίας 23 και 29 ετών αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου.
Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων αρχών Ιταλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.