Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης έρευνα των λιμενικών του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για την εξάρθρωση οργανωμένης σπείρας διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην πόλη της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, μετά τον κατάπλου του πλοίου “Super Fast 12» από τον Πειραιά, διενεργήθηκε έρευνα, με την συνδρομή σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών, από λιμενικούς σε μια 20χρονη Ελληνίδα, Ουκρανικής καταγωγής.
Εντός βαλίτσας βρέθηκαν συγκεκριμένα 10 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 9.335 γραμμαρίων.
Ακολούθησε προανάκριση και με την συνδρομή δικαστικού λειτουργού επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του παραλήπτη.
Χθες το μεσημέρι οι λιμενικοί αφού έκλεισαν ραντεβού με τον παραλήπτη τον συνέλαβαν την ώρα που παρελάμβανε την ως άνω ποσότητα ναρκωτικών έξω από ξενοδοχείο της Ψαροπούλας.
Πρόκειται για έναν 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος ανακρινόταν μέχρι αργά χθες το απόγευμα.
Και οι δύο συλληφθέντες διατείνονται σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι ενεργούσαν ως «βαποράκια» τρίτων ατόμων, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται.
Οι λιμενικοί κατέβαλαν μέχρι χθες το απόγευμα προσπάθειες για τον εντοπισμό κι άλλων εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση ενώ σήμερα οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ