ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς συγχαίρει το μουσικοσυνθέτη Σάββα Καρατζιά ο οποίος ανακηρύχτηκε πρόσωπο της χρονιάς 2019.

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σαββας καρατζιας

Τα θερμά μου συγ­χα­ρη­τή­ρια στο Σάββα Καρα­τζιά, που με το ταλέντο του, το πείσμα, την επιμονή και την αφο­σί­ωση του στην μουσική και τον άνθρωπο, κατα­ξιώ­θηκε στην δουλειά του και επι­βρα­βεύ­τηκε γι’ αυτήν, κάνο­ντας περή­φα­νους τους γονείς του και ανα­δει­κνύ­ο­ντας το τόπο που τον γέννησε , αλλά και την πατρίδα του, στα πέρατα της Γης.

Στο δύσκολο ταξίδι της ζωής με ανη­συ­χίες και όραμα, με το πνεύμα ελεύ­θερο και με πολύ δουλειά κατά­φερε να κατα­κτή­σει τους στόχους που ο ίδιος έθεσε, ανα­δει­κνύ­ο­ντας μέσα από τα έργα του το θαύμα της μου­σι­κής και την επιρροή του στους ανθρώ­πους. Του εύχομαι, να έχει πάντα επι­τυ­χίες και μέσα από την παναν­θρώ­πινη γλώσσα της μου­σι­κής, να συνε­χί­σει να στέλνει μηνύ­ματα στον κόσμο, δημιουρ­γώ­ντας στη ψυχή του συναι­σθή­ματα χαράς και ελπίδας.

Είμαι περή­φα­νος που αυτός ο σεμνός και με σπάνιο ήθος καλ­λι­τέ­χνης, κατά­γε­ται από την Απο­λακ­κιά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.