Η μετάθεση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για το επόμενο σαββατοκύριακο, έπειτα από την απόφαση της ΕΠΣΔ, υποχρέωσε τον προπονητή του Διγενή Σάσα Γιόνοβιτς να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα της εβδομάδας.
Επιθυμία του νεαρού τεχνικού είναι την Παρασκευή να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν τον ρυθμό τους, γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου.
Οι επαφές με ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται σήμερα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως, στην περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί αντίπαλος για την Παρασκευή, τότε θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση.
Όπως προπόνηση έχει και σήμερα για τους Κοσκινιάτες, έπειτα από το χθεσινό ρεπό, με το πρόγραμμα να διεξάγεται το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το σαββατοκύριακο οι «κυανόλευκοι» θα έχουν διήμερο ρεπό και την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου για την 13η αγωνιστική.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στο στρατόπεδο του Διγενή είναι ο Αζίζ Κουλιμπαλί που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έπειτα από τον τραυματισμό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ